• Foto-4-920-250
  • Foto-3-920-250
  • Foto-1-920-250
  • Foto-2-920-250

Online tapijttoets om kennis detaillist te testen

TapijtsoortenStichting Promotie & Informatie Tapijt heeft een tapijttoets ontwikkeld voor detaillisten. De toets is online te maken op de website www.allesovertapijt.nl en bestaat uit 20 vragen. De vragen zijn gebaseerd op onderwerpen van de site zoals PIT/PRODIS- symbolen, onderhoud & reiniging, productinformatie, begrippenlijst etc. De tapijttoets is een hulpmiddel om de kennis van het winkelpersoneel op te frissen en te vergroten.


De tapijttoets is ontwikkeld om op speelse wijze het kennisniveau van winkelpersoneel te testen en tegelijkertijd een aantal essentiële zaken te leren over tapijt. De toets is te maken via de link: http://www.allesovertapijt.nl/quiz Na het invullen van de 20 vragen, verschijnt meteen de score in beeld en wordt duidelijk of iemand ‘geslaagd’ is voor de toets. Heeft iemand een onvoldoende gehaald voor de toets? Dan wordt geadviseerd om de website nogmaals goed door te nemen en de toets opnieuw te maken.


Stichting PIT
Het initiatief van de tapijttoets is afkomstig van Stichting Promotie & Informatie Tapijt. De tapijtbranche wil graag zoveel mogelijk informatie delen met de detaillist en verkoper op de winkelvloer. Hiervoor is de website www.allesovertapijt.nl ontwikkeld. De naam van de website zegt het al, op www.allesovertapijt.nl staat alle denkbare informatie over tapijt. Het is dé informatiewebsite voor detaillisten. Voor consumenten heeft is de website www.hetistijdvoortapijt.nl ontwikkeld. Met deze website wil Stichting PIT consumenten en detaillisten enthousiasmeren en informeren over de vele mogelijkheden van tapijt.