• Foto-4-920-250
  • Foto-1-920-250
  • Foto-2-920-250
  • Foto-3-920-250

Online tapijttoets om kennis detaillist te testen

Online tapijttoets om kennis detaillist te testen

Stichting Promotie & Informatie Tapijt heeft een tapijttoets ontwikkeld voor detaillisten. De toets is online te maken op de website www.allesovertapijt.nl en bestaat uit 20 vragen. De vragen zijn gebaseerd op onderwerpen van de site zoals PIT/PRODIS- symbolen, onderhoud & reiniging, productinformatie, begrippenlijst etc. De tapijttoets is een hulpmiddel om de kennis van het winkelpersoneel op te frissen en te vergroten.

Het is tijd voor tapijt!

Het is tijd voor tapijt!

Nederland kan wel wat zachtheid gebruiken, het is tijd voor tapijt!

Zacht, dàt is wat Nederland nodig heeft en dat is wat tapijt juist dé vloer maakt van deze tijd. Tapijt heeft een unieke en bijzondere eigenschap die geen enkele andere vloer kan claimen. Tapijt is zacht! Zacht heeft veel positieve kenmerken zoals comfortabel, stil, veerkrachtig, veilig, mooi, knus en warm.

Nieuwe website Allesovertapijt.nl

Nieuwe website Allesovertapijt.nl

Welkom op onze nieuwe website! Allesovertapijt.nl is dé informatiewebsite voor detaillisten. Op deze website kom je alles te weten over tapijt. Handige weetjes, de PIT/PRODIS-symbolen, tips & tricks, de nieuwste trends etc. Met deze website komt tapijtnet.nl te vervallen.

Tijdelijk laag BTW-tarief ook voor legkosten verlijmd tapijt

Tijdelijk laag BTW-tarief ook voor legkosten verlijmd tapijt

Goed nieuws! De staatssecretaris van Financiën heeft besloten om het verlaagde btw-tarief met ingang van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014 toe te passen op renovatie en herstel van woningen ouder dan twee jaar, met uitzondering van materialen die een deel vertegenwoordigen van de waarde van deze diensten.

Veel gestelde vragen: laag BTW tarief

Wat is de tekst in de regeling met betrekking tot tapijt
“De regeling geldt voor het aanbrengen, vernieuwen en onderhouden van vloeren die in bouwkundig opzicht onderdeel (gaan) uitmaken van de woning. Onder vloeren die in bouwkundig opzicht onderdeel uitmaken van de woning worden ook vloeren begrepen, die zodanig zijn aangebracht dat verwijdering daarvan schade toebrengt aan de vloer als geheel.