• Foto-4-920-250
  • Foto-2-920-250
  • Foto-3-920-250
  • Foto-1-920-250

Vlekkenadvieslijn voor tapijtverkopers

Vlekkenadvieslijn-voor-tapijtverkopers-kleinerWoonWerk heeft een Vlekkenadvieslijn. Deze advieslijn voor woninginrichters over reiniging en onderhoud van tapijt is een samenwerkingsverband tussen WoonWerk, de specialist in tapijtonderhoud James en de Verenigde Nederlandse Tapijtfabrikanten (VNTF/Modint).

De woninginrichter en de verkoper van tapijt kunnen er terecht met alle vragen over vlekverwijdering in tapijt en voor het beste onderhoudsadvies dat ze aan klanten kunnen geven. De lijn is dagelijks bereikbaar en er wordt gratis voor elk type en merk tapijt een gericht onderhouds- of behandeladvies gegeven.

Het telefoonnummer van de Vlekkenadvieslijn is 077-3278000 (20 cent per min.); de Vlekkenadvieslijn is dagelijks bereikbaar van 9.00 – 21.00 uur. Mailen is ook mogelijk:  

De partner James heeft veel ervaring opgebouwd in onderhoud en reiniging van tapijt. Vrijwel alle tapijtfabrikanten en groothandelaren in tapijt sturen, verenigd in de VNTF en de Stichting Imagocampagne Tapijt, inmiddels met hun tapijtleveringen de Vlekkenschijf met onderhoudsadvies van James mee. Toch gaat er nog veel fout, blijkt uit de telefoontjes die James ontvangt.

Met de vlekkenadvieslijn kan de woninginrichter zijn klanten een extra service geven in vlekverwijdering en onderhoud van tapijt. Bij klanten ontstaat immers vaak een gevoel van paniek als er ernstige vlekken in het tapijt zitten. De woninginrichter moet dan snel een passende oplossing kunnen aanbieden. De Vlekkenadvieslijn is dus een belangrijk middel om klanten goede service te bieden en om hun vertrouwen in het product tapijt niet aan te tasten.