• Foto-1-920-250
  • Foto-4-920-250
  • Foto-3-920-250
  • Foto-2-920-250

Tapijt verbetert het klimaat in huis

Tapijt verbetert het klimaat in huis

Er is tegenwoordig veel te doen over de invloed van het binnenklimaat op de gezondheid van de mens. Een mens brengt het grootste deel van zijn tijd binnenshuis door (in huis, op kantoor en school) en realiseert zich vaak niet hoe belangrijk een goed binnenklimaat is voor een gezond leven. Schone lucht, welbehagen, comfort, zachtheid en akoestiek zijn belangrijke ingrediënten voor een goed binnenklimaat. Tapijt levert hier een essentiële bijdrage aan!

Toets uw binnenmilieu

Toets uw binnenmilieu

Een schoon binnenmilieu heeft een positieve invloed op uw gezondheid. Maar hoe maakt u uw binnenmilieu schoon en gezond? Ventileren, verwarmen, schoonmaakdiscipline, luchtvochtigheid: dit alles is van groot belang voor de kwaliteit van uw binnenmilieu.

Gezond binnenklimaat

Gezond binnenklimaat

Overal is stof. Voor de meeste mensen is een normaal gehalte geen enkel probleem maar wel voor carapatiënten en mensen met een overgevoeligheid voor de uitwerpselen van de huisstofmijt. Een prettige eigenschap van tapijt is dat het stof vasthoudt.

Tapijt en Astma

Tapijt en Astma

ALLERGIE EN ASTMA, MOET HET TAPIJT DE DEUR UIT? NEE! Alleen als iemand het tapijt echt kwijt wil, omdat hij/zij het niet mooi meer vindt of de kleur niet aanstaat, in alle andere gevallen kan het tapijt blijven liggen.