• Foto-4-920-250
  • Foto-1-920-250
  • Foto-2-920-250
  • Foto-3-920-250

Tapijt op de trap

De meeste geluidsoverlast in huis en voor de buren wordt veroorzaakt op de trap. Een oplossing is om de trap te stofferen. Tapijt heeft niet alleen een dempende werking, maar is ook stroef waar de trap ook veiliger is geworden.

Volledig gestoffeerd

Tapijt kan door de uitstekende snij-eigenschappen, perfect worden toegepast op trappen. Niet alleen in een uni-kleur, maar is het mogelijk ook fraaie decorranden en lopereffecten toe te passen. Zo wordt de vaak toch ‘saaie’ hal, een vrolijk aanzien. Als de trap volledig gestoffeerd wordt, is creativiteit mogelijk door een ‘loper’ te verwerken. Een leuk detail is om de randen (borders) op de overloop op de 1e verdieping te laten doorlopen.  

 Trap-boom-1

Traploper

Weer terug van weggeweest is de ‘traditionele’ traploper, die bevestigd wordt met roeden. Tegenwoordig zijn ze ook verkrijgbaar in zeer moderne varianten in uni-kleuren of met strepen. Ook in traproedes is volop variatie te vinden. Van de traditionele messingkleurige roedes tot gladde 'RVS'-achtige roedes. Een traploper geeft niet alleen de trap, maar de gehele hal meer allure en uitstraling.  

trap klassiek barok3

Traptreden

Een snelle en praktische oplossing op de trap zijn traptreden. De tapijttreden zijn eenvoudig zelf te leggen door de zelfklevende strip. Een ideale en snelle oplossing voor het dempen van geluid en het verhelpen van gladde treden, met name zeer goed toepasbaar op open houten trappen. Ook praktisch voor de zoldertrap.

traptreden