• Foto-3-920-250
  • Foto-1-920-250
  • Foto-2-920-250
  • Foto-4-920-250

Behaaglijke luxe

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt doordat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Tapijt is een vloerbedekking die rust en intimiteit brengt.

Wie vindt het niet heerlijk om ‘s ochtends op blote voeten de woonkamer binnen te lopen? Lekker nog even lui onderuit op de bank, kopje koffie erbij. Loom met de tenen woelen door het tapijt. Zachte vloerbedekking als kamerbrede pantoffel.

Woonkamer man en hond

Tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en daardoor goed te combineren met andere onderdelen van het interieur, zoals gordijnen, lamellen, meubels en wanden. De vele creatieve mogelijkheden van tapijt maken het tot een modern en eigentijds produkt. Door te werken met verschillende materiaalsoorten komt er sfeer in het interieur. Tapijt geeft een woning met veel harde materialen, als een houten eet- of salontafel, dressoir en servieskast, toch een warme uitstraling. De zachte aanvulling geeft een woonruimte een behaaglijke sfeer.