• Foto-2-920-250
  • Foto-1-920-250
  • Foto-4-920-250
  • Foto-3-920-250

Vrolijk tapijt

Vrolijk tapijt

Felle kleuren geven een kamer een gezellige uitstraling. Fleurig tapijt geeft kleur aan het interieur. Tapijt is verkrijgbaar in een breed kleurenpallet. Rood, groen, paars, roze, geel, aqua en oranje: deze kleuren zijn verkrijgbaar in diverse kwaliteiten.

Lief roze

Lief roze

Met tapijt kun je altijd de kleur vinden die het beste bij jou past. Tapijt is namelijk in iedere kleur en diverse kwaliteiten verkrijgbaar. Roze tapijt is met zijn lieve en romantische uitstraling zeer geschikt voor een meisjeskamer. Maar het past ook in een moderne of landelijke woonkamer.

Spelen met structuur

Spelen met structuur

Tapijt is er in vele structuren. Gebruik meerdere structuren voor een speels effect. Tapijt is er niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in allerlei structuren. Grof ‘geknoopt’ of juist superzacht velours. Of een hoog- of laagpolig tapijt, een gesneden pool of juist lusjestapijt (bouclé).  

Kamerbreed karpet

Kamerbreed karpet

Karpetten en (trap)lopers, gemaakt van kamerbreed tapijt, zijn een trend. Ze kunnen worden uitgevoerd in alle mogelijk kwaliteiten (katoenen velours, hoogpolig, bouclé, frisé etc.), vormen (rond, vierkant, langwerpig, grafisch), formaten, in één kleur of meerdere kleuren gecombineerd.

Landelijk wonen

Landelijk wonen

Landelijk wonen is een ware trend. Niet verwonderlijk: de stijl is gemoedelijk, comfortabel, romantisch, royaal en uitnodigend. Bij een landelijke woonstijl hoort tapijt. Het geeft een ruimte een sfeervolle elegantie. Een landelijke woonstijl bestaat uit naturellen, bruin-, zwart- en grijstinten. Tapijt is volop verkrijgbaar in deze kleurnuances.

Optisch bedrog

Optisch bedrog

Door de goede eigenschappen van een ruimte te benadrukken kan een kamer groter of juist kleiner lijken. Kleuren bepalen de sfeer in huis. De vloer speelt een grote rol in de beleving van een ruimte.

De kracht van kleur

De kracht van kleur

Het toepassen van meerdere kleuren kan verrassende resultaten geven. Complementaire kleuren geven vaak een flitsend effect. Meestal zijn dit warme en koele kleuren: hardblauw met oranje, bordeaux met groen of violet met maïsgeel. Indringende combinaties dus waar je wel de ruimte voor moet hebben.
 

Inspiratie

Inspiratie

Hip, trendy en eindeloos veel mogelijkheden! Vaak wordt tapijt geassocieerd met ouderwets en saai. Maar niets is minder waar! Met de vele kleuren, materialen en vormen kan eindeloos worden gevarieerd en gecreëerd. Geen woonstijl is te gek.

Creëer je eigen woonstijl met tapijt!

Creëer je eigen woonstijl met tapijt!

Tapijt tuttig en ouderwets? Absoluut niet. Anno 2013 past tapijt uitstekend binnen alle woontrends. Als je diverse woonbeurzen bezoekt en woonbladen bekijkt, dan zie je tapijt in de schijnwerpers staan. En dat is niet voor niets. Met tapijt kun je alle woonstijlen creëren, variërend van modern, industrieel tot en met landelijk en klassiek.

Casual chique

Casual chique

Om een woonkamer op te frissen kun je in plaats van donkere bruin- en zwarttinten, beter lichte kleuren gebruiken. De stijl casual chique is een goede stijl om even bij te komen van het drukke leven.